Почетна > Еко кожа
ЦЕИМ - PelleITALIA - Еко кожа за мебел

Еко кожа -

ЦЕИМ - PelleITALIA - со задоволство ги известува своите потрошувачи дека широката палета на производи е надополнета со еко-кожа.

Моментално понудата содржи 1 колекција ("Monteria"). Не постојат ограничувања во вид на "минимум количини по порачка".

Во секој момент на лагер се достапни сите бои од понудената колекција.

ЕКО КОЖА - МЕБЕЛ | PelleITALIA -