Почетна > Кожа > Кожни теписи
ЦЕИМ - PelleITALIA - КОЖА ЗА МЕБЕЛ

Асортиман на кожни теписи -

Асортиманот на кожни теписи вклучува 6 колекции во 200+ дезени и комбинации на бои за сите вкусови и ентериери (рустични, класични и модерни).

Сигурни сме дека архитектите и дизајнерите можат да ја пронајдат вистинската комбинација на дезени и бои и на тој начин да ја збогатат својата понуда во делот на уредување на просторот.

Кожните теписи се од италијанско производство со просечна површина од 4,5 – 5,0 м2.

КОЖНИ ТЕПИСИ | PelleITALIA -