Почетна > Мебел штоф
ЦЕИМ - PelleITALIA - КОЖА ЗА МЕБЕЛ

Мебел штоф -

ЦЕИМ - PelleITALIA со задоволство ги известува своите потрошувачи за надополнување на асортиманот на производи со високо-квалитетен мебел штоф.

Понудата вклучува 17 колекции на мебел штоф од неколку видови ткаенини. Како и кај останатите производи, не постојат ограничувања во вид на "минимум количини по порачка".

Во секој момент на лагер се достапни сите колекции во сите бои кои се дел од понудата.

МЕБЕЛ ШТОФ | PelleITALIA -