Почетна > Кожа

Асортиман на кожи -

Понудата на кожа е креирана да ги задоволи сите категории на потрошувачи: производители на мебел, галантерија и обувки, тапетари, архитектонски студија, авто-тапетарија итн.

Понудата содржи 27 колекции за сите намени во 850+ бои. На лагер се достапни 3 колекции во 30 бои.

Кожата е од италијанско потекло со просечна површина од 4,5 – 5,0 м2.

Изберете категорија на кожа -

ЦЕИМ - PelleITALIA - КОЖА ЗА МЕБЕЛ, галантерия и автотапицерия