ЦЕИМ - PelleITALIA

Дистрибутивен центар за италијанска кожа за мебел, галантерија и авто-ентериери во рамки на регионалниот систем – PelleITALIA. Понудата вклучува и асортиман на мебел штоф, кожни теписи и метални ногарки за мебел.

Изложбениот салон се наоѓа во Скопје.

Повеќе >

Референци -

Регионалниот пристап и сеопфатната понуда во делот на репроматеријали за мебел овозможија нашите производи да станат дел од продажниот асортиман на водечките производители на мебел и архитектонски студија во регионот.

Повеќе >

Изберете PelleITALIA -

- врвен квалитет
- услужливост секогаш и со сите
- принцип на работа "сé на едно место"
- кај нас не постои "минимум количина по порачка"
- грижа за потрошувачи