Почетна > Клиенти
ЦЕИМ - PelleITALIA - Кожа - Контакт

Референци -

Концептот на продажба "сè на едно место", без минимални количини по порачка, како и регионалниот пристап и сеопфатната понуда во делот на репроматеријали за мебел, овозможија нашите производи да станат дел од продажниот асортиман на водечките производители на мебел и архитектонски студија во регионот.
Листа на производители на мебел, архитектонски студија и тапетарски работилници кои дадоа доверба на концептот - PelleITALIA >>

НАШИ КЛИЕНТИ -